Profiel Erwin van den Hul

 

Erwin van den Hul is de oprichter en eigenaar van TestSupply B.V, met twintig jaar ervaring binnen de wereld van softwareontwikkeling en testen van informatiesystemen.

 

De ervaringen zijn divers en betreffen onder andere de energiesector, telecombranche, bankwereld, verzekeringsbranche, uitgeverijen en overheidsorganisaties. Daarnaast heeft Erwin grondige kennis van testmanagement en (test)procesverbetering. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de geldende standaarden op gebied van testen van software.

Naast de diverse opdrachten is Erwin van den Hul gecertificeerd docent van de standaarden van ISTQB Foundation, ISTQB Advanced en TMap® Professional Advanced. In die hoedanigheid hebben veel cursisten de basisprincipes van testen van software onder de knie gekregen gebaseerd op de kennis en ervaring van Erwin. Tevens is Erwin van den Hul een gerespecteerd spreker op conferenties in binnen- en buitenland.

 

Via TestSupply is Erwin van den Hul beschikbaar om zijn diensten aan te bieden. Met z’n senioriteit, enthousiasme, kennis en gedrevenheid is Erwin een aanwinst voor elk project.

 

Neem contact op met TestSupply om te informeren naar de mogelijkheden van samenwerking.

 

© 2017 TestSupply B.V.